Đuveč sa Interproduct dugim ili špic suvim rebrima:
1. Povrće isjeckati i na ulju popržiti, zatim dodati začinsku papriku po ukusu i so. Nemojte mnogo soliti zbog suvih rebara. 2. Sipati u đuvečar ili neki drugi odgovarajući sud, dodati pirinač i naliti vodom.
Sadržaj
- 500-600 g Interproduct dugih ili špic suvih svinjskih rebara
- 3 glavice crnog luka
- 3 čena bijelog luka
- 1 veća šargarepa
- 200 g pirinča
- 1 sveža paprika
- 3 paradajza
- 500 g krompira
- začinska paprika
- so
Instrukcije
-
Povrće isjeckati i na ulju popržiti, zatim dodati začinsku papriku po ukusu i so. Nemojte mnogo soliti zbog suvih rebara.
-
Sipati u đuvečar ili neki drugi odgovarajući sud, dodati pirinač i naliti vodom.
-
Na kraju staviti isječena suva rebra i peršun.
-
Peći u rerni na 200 °C dok voda ne ispari i đuveč se ne zapeče.
Izvor: http://www.minjina-kuhinjica.com/
Možda će vam se svidjeti i ...
INTERPRODUCT d.o.o.:
Adresa: Vučedolska 30, 81250 Cetinje, Crna Gora
Tel: +382 41 240 050
Fax: +382 41 240 051
Mob: +382 67 270 092
E-pošta: office@interproduct.me