Misija, vizija i prednosti

 

Misija – preduzeće je najvećim dijelom svojih potencijala već odredilo svoju misiju. Ona proizilazi iz činjencie da je njegova orijentacija proizvodnja zdrave hrane od svinjskog mesa kao i kompletiranje usluga u domenu mesno prerađivačke industrije.

Vizija je da budemo među vodećim kompanijama koja se bavi proizvodnjom i preradom mesnih prerađevina kako na lokalnom tako i međunarodnom tržištu, koja znanjem, odnosom s kupcima i potrošačima, prihodima i prepoznatljivim partnerskim pristupom, ostvaruje više.

Ključ uspjeha – prednosti
Neposrednim uvidom u proizvodne kapacitete i analizom asortimana došli smo do nekih bitnih obilježja koja predstavljaju konkurentske prednosti Interprodukt-a. Među njima posebno izdvajamo:

 • Kvalitet – Interproduct se opredijelio za visoki kvalitet svih proizvoda iz svog asortimana. On se postiže zahvaljujući:
  – Visokom nivou higijene u tehnologiji proizvodnje,
  – Visokom kvalitetu sirovine,
  – Propisnom režimu održavanja gotovih proizvoda.
 • Kanali prodaje – Analizom kanala prodaje može se konstatovati da je Interproduct preko svih ključnih sistema maloprodaje i velikog broja maloprodavaca približio asortiman do krajnjeg kupca. Interproduct danas preko 90% svoje proizvodnje realizuje na teritoriji Crne Gore.
 • Pakovanje proizvoda – Menadžement Interproduct-a je blagovremeno uočio tržišne tendecije i prilagodio pakovanje svojih proizvoda novim zahtjevima tržišta. Naime, zbog niza faktora pršut, na primjer, se ne kupuje više kao cjelina, već se zahtijeva kupovina manje količine, koja se sada nudi kupcu. Sličan je slučaj i sa ostalim proizvodima.
 • Politika prodajnih cijena – Interproduct vodi politiku «srednjih» prodajnih cijena, što je važna poluga plasmana u uslovima niskog životnog standarda, koja ne predstavlja platežno ograničenje za kupce pri kupovini.
 • Povoljan geografski položaj – Iskorišćene su sve prednosti idealnog klimatskog područja – 672 m nadmorske visine, kontinentalni vazduh sa uticajem blizine mora (8 km vazdušne linije) i PLANINE LOVCEN (3 km vazdušne linije).
 • Kontinuiran nastavak poboljšanja posla
 • Pouzdanost