O Nama

Sudar planine sa morem, spojen sa tradicijom i kvalitetom, stvorili su prepoznatljiv ukus naših proizvoda koji traju godinama.
Ni moderna tehnologija nije promjenila način pripreme i sušenje mesa. On je gotovo isti kao i prije nekoliko vjekova. Naslijeđen je od predaka i takav zadržan do danas. Nijedan začin se ne stavlja osim morske soli. Meso se suši na čistom bukovom drvetu i vazduhu, koji nastaje sudarom planinske i mediteranske klime.
Sve ovo je doprinjenelo da naši proizvodi imaju posebno bogastvo ukusa!
Proizvodi INTERPRODUCT Cetinje predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije.
Dobavljači sirovina su stalni, provjereni i sertifikovani, proizvodna tehnologija je najsavremenija i sertifikovana standardom HACCP (TÜV Rheinland) što je Međunarodni sertifikat o primjeni sistema i pravila za zdravstvenu bezbijednost proizvoda. Poslovni procesi – proizvodnja, skladištenje, distribucija, administracija odvijaju se u skladu sa standardom ISO 9001:2008 QMS. Tradicionalna receptura, bez vještačkih dodataka i načina proizvodnje Crnogorskog delikatesa očuvana je kako bi bio zadržan specifičan ukus, tekstura i aroma koji čine ove proizvode toliko cijenjenim. Ipak, receptura je prilagođena potrebama savremenog čovjeka, tako što je umanjena količina soli u proizvodima, a proizvod se suši i dozrijeva na vazduhu uz smanjeno dimljenje u odnosu na tradicionalno tretiranje suhomesnatih proizvoda. Iskorišćene su sve prednosti idealnog umjereno-kontinentalnog klimatskog područja – 672 m nadmorske visine u podnožju planine Lovćen i neposredan uticaj blizine mora (8 km vazdušne linije). Moderni proizvodni i skladišni pogoni omogućavaju bezbijednost i kontinuitet, bez mogućnosti odstupanja od zadatih parametara.

Od svog osnivanja firma drži do programa visoko kvalitetnih proizvoda, kao i primjene savremene tehnologije i higijenskih propisa.
To je doprinijelo sticanju zavidnog broja klijenata i konstantnog širenja prodajnog tržišta.