Ražnjići sa kobasicom, INterproduct domaća kobasica

Ražnjići sa kobasicom

Ražnjići sa kobasicom, INterproduct domaća kobasica
Štampaj

Ražnjići sa Interproduct domaćom kobasicom

Sadržaj

  • 4 kobasice
  • 2 glavice luka
  • 2 crvene rog paprike
  • 4 crvene rog paprike
  • 200 g feta sira
  • maslinovo ulje
  • svježi peršun

Instrukcije

  1. Interproduct domaće kobasice narežite na kriške. Luk i papriku narežite na kriške veličine zalogaja. Sve nanižite na drvene štapiće, miješajući sastojke. Pecite 10-ak minuta na roštilju ili grill tiganju.
  2. Preostale paprike operite, odrežite im vrh i očistite unutrašnjost od koštica. Stavite ih na roštilj i pecite dok im kožica ne pocrni. Sklonite sa vatre, zamotajte u najlonsku vrećicu i pustite da se ohlade.
  3. Osim na roštilju, paprike možete peći i u pećnici na 200 stepeni ili na štednjaku na plinu (na otvorenoj vatri). Pečene paprike zamotajte u najlonsku vrećicu jer ćete ih lakše oguliti kad se ohlade.
  4. Pečene paprike napunite feta sirom i vratite kratko na vatru, tek toliko da se sir rastopi. Narežite ih na manje dijelove, posolite, pokapajte maslinovim uljem i posipajte nasjeckanim peršinom.

Ovaj recept smo preuzeli i probali i priredili sa Interproduct domaćom kobasicom  sa: http://www.volim-meso.hr/

MOŽDA ĆE VAM SE SVIDJETI I ...


Adresa: Vučedolska 30, 81250 Cetinje, Crna Gora
Tel: +382 41 240 050
Fax: +382 41 240 051
Mob: +382 67 270 092