Manifestacija „Najbolje iz Crne Gore“

Agencija Advantage je 24. i 25. maja 2014. u Delta City-ju organizovala manifestaciju „Najbolje iz Crne Gore“ na kojoj su se predstavili domaći proizvođači: vina, maslina i maslinovog ulja, meda, pršuta, mlijeka i mliječnih proizvoda, ljekovitog bilja, organskih proizvoda…
Cilj ovog projekta bio je razvijanje svijesti kod crnogorskih građana da kupuju domaće proizvode i na taj način pomognu očuvanju postojećih, kao i otvaranju novih radnih mjesta, da utiču na spriječavanje pada ukupnog standarda i doprinesu razvoju domaće ekonomije.
Tokom manifestacije posjetioci su bili u prilici da probaju domaće proizvode, da se upoznaju sa proizvodnom tehnologijom i receptima za pripremu jela.
Organizatori i učesnici manifestacije „Najbolje iz Crne Gore“ koja se održala 24. i 25. maja u Delta City-ju su se priključili akciji prikupljanja pomoći poplavljenim područjima u Srbiji i  Bosni i Hercegovini. Tokom manifestacije donirale su se namirnice u kutiju koja se nalazila ispred MAXI-a.
U okviru programskog segmenta „Crnogorska trpeza“ – svi posjetioci su besplatno degustirali „Najbolje iz Crne Gore“ proizvode, uz uslov da su poslali SMS poruku na 14543.