Probali smo i priredili za Vas supu od Interproduct domaće kobasice, krompira i kelja
Koraci pripreme:
1. Krumpire ogulite i narežite na kockice (veće ili manje, ovisi o ukusu). Odvojite listove kelja, dobro ih operite, pa ih nasjeckajte na trakice ili komadiće. Poriluk očistite, dobro operite i narežite na komadiće. Češnjak oljuštite i sitno nasjeckajte. Kobasice narežite na kriške.
2. U posudu stavite masnoću, dodajte poriluk pa malo prodinstajte. Stavite češnjak, pa kad zamiriši zalite s malo temeljca i dodajte ostalo povrće. Zalijte temeljcem tek toliko da bude pokriveno. Dodajte narezane kobasice i kuhajte na laganoj vatri dok se povrće ne skuha. ako je potrebno (s obzirom na slane kobasice), dodatno posolite i popaprite.
Sastojci:
3 veća krumpira
2 para Interproduct domaće kobasice
1 manja glavica kelja
1 manji poriluk
1 režanj češnjaka
250 ml temeljca
sol, papar
žlica maslinova ulja
Savjet:
varivo poslužite uz pržene i maslinovim uljem poprskane kriške kruha.
Izvor: http://dobrahrana.jutarnji.hr/