Upoznajte nas…

Firma se u podgledu kapaciteta prostorno dva put širila, zadnja rekostrukcija je obavljena 2009. godine, čime smo povećali kapacitet za od oko 100% u odnosno na predhodni. U planu je još jedno proširenje kapaciteta u narednom periodu, kao i povećanje broja proizvoda kako bismo zadovoljili potražnju na tržištu.

2009. godine implementiramo HACCP standard. Februara 2010. godine dobijamo HACCP sertifikat izdat od njemačke sertifikacione kuće »TUV Rheinland«, a potvrda o kvalitetu proizvoda stiže iste godine sa Novosadskog sajma, gdje je osvojena zlatna medalja za kvalitat. Iste godine kompanija dobija izvoznički broj, čime je ukupna prodaja povećana za, najmanje, 50%, a trend rasta se povećava iz godine u godinu.

2011. godine uvodimo ISO 9001:2008 QMS standard, koji uspješno primjenjujemo u poslovnim procesima – proizvodnja, skladištenje, distribucija, administracija.

2012. godine imamo kontrolu od strane eksperata ruske vetrinarske inspekcije i na osnovu njihovih rezultata dobijamo dozvolu za izvoz na Ruskom, Bjeloruskom i Ukrajinskom tržištu.

2014. godine imamo kontrolu od strane esperata FAO komisije Evropske unije, njihov zaključak je da zadovoljavamo uslove Evropske unije po pitanju bezbjednosti hrane budući da ispunjavamo u potpunosti direktivre 853 i 854 EU. Prvom narednom posjetom članova komisije očekujemo da ćemo dobiti zeleno svijetlo za izvoz naših proizvoda na tržistu EU.

U planu nam je uvođenje novih standarda za Evropsko i svjetsko tržište koji će nam otvoriti značajan broj mogućnosti, a samim tim i povećati kvalitet naših proizvoda – u prvom planu mislimo na standarde BRC i IFC.