Go Back
djuvec-sa-suvim-rebrima
Štampaj

Đuveč sa Interproduct dugim ili špic suvim rebrima:

1. Povrće isjeckati i na ulju popržiti, zatim dodati začinsku papriku po ukusu i so. Nemojte mnogo soliti zbog suvih rebara. 2. Sipati u đuvečar ili neki drugi odgovarajući sud, dodati pirinač i naliti vodom.

Sadržaj

  • 500-600 g  Interproduct dugih ili špic suvih svinjskih rebara
  • 3 glavice crnog luka
  • 3 čena bijelog luka
  • 1 veća šargarepa
  • 200 g pirinča
  • 1 sveža paprika
  • 3 paradajza
  • 500 g krompira
  • začinska paprika
  • so

Instrukcije

  1. Povrće isjeckati i na ulju popržiti, zatim dodati začinsku papriku po ukusu i so. Nemojte mnogo soliti zbog suvih rebara.
  2. Sipati u đuvečar ili neki drugi odgovarajući sud, dodati pirinač i naliti vodom.
  3. Na kraju staviti isječena suva rebra i peršun.
  4. Peći u rerni na 200 °C dok voda ne ispari i đuveč se ne zapeče.

Napomene

Ovaj recept smo priredili sa Interproduct dugim i špic rebrima