Đuveč sa Interproduct dugim ili špic suvim rebrima:
1. Povrće isjeckati i na ulju popržiti, zatim dodati začinsku papriku po ukusu i so. Nemojte mnogo soliti zbog suvih rebara. 2. Sipati u đuvečar ili neki drugi odgovarajući sud, dodati pirinač i naliti vodom.
-
500-600
g
Interproduct dugih ili špic suvih svinjskih rebara
-
3
glavice crnog luka
-
3
čena bijelog luka
-
1
veća šargarepa
-
200
g
pirinča
-
1
sveža paprika
-
3
paradajza
-
500
g
krompira
-
začinska paprika
-
so
-
Povrće isjeckati i na ulju popržiti, zatim dodati začinsku papriku po ukusu i so. Nemojte mnogo soliti zbog suvih rebara.
-
Sipati u đuvečar ili neki drugi odgovarajući sud, dodati pirinač i naliti vodom.
-
Na kraju staviti isječena suva rebra i peršun.
-
Peći u rerni na 200 °C dok voda ne ispari i đuveč se ne zapeče.
Ovaj recept smo priredili sa Interproduct dugim i špic rebrima