Žiri Novosadskog sajma i ove godine nagradio kompaniju Interproduct

Odlukom stručnog žirija 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kompaniji Interproduct sa Cetinja dodijeljena je povelja Novosadskog sajma za kvalitet suhomesnatih proizvoda.
Na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblasti agrara u ovom dijelu Evrope, kompanija Interproduct osvojila je SEDAM Zlatnih i jednu Srebrnu medalju.
Interproduct-ov pršut u komadu je proglašen za Šampiona grupe proizvoda u grupi pršuta.
Riječ je o jednoj od najznačajnijih nagrada koje se dodjeljuju pred početak Međunarodnog poljoprivrednog sajma za proizvode od mesa a ocjenu kvaliteta daje komisija eksperata što dodatno doprinosi ugledu nagrađivanih proizvoda.
U ime Interproduct-a značajna priznanja primio je direktor Interproduct BGD Darko Borozan.

„Izuzetno nam je drago da je i ove godine žiri Novosadskog sajma prepoznao i nagradio kvalitet naših proizvoda sa velikim brojem priznanja. Težeći da budemo još bolji i uspješniji, ponosni smo na svoja dosadašnja dostignuća, naročito na novostečene nagrade sa Novosadskog sajma”

– izjava predstavnika iz firme Interproduct d.o.o.

Interproduct sa sjedištem na Cetinju je kompanija koja nudi potrošačima visokokvalitetne proizvode od mesa – poznate crnogorske specijalitete, koji predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije. Proizvodi obiluju specifičnom aromom, teksturom i ukusom.
Proizvedeni su na jedinstvenom klimatskom području, koje obiluje kontinentalnim vazduhom, sa uticajem blizine mora i planina.