-
Interproduct domaće kobasice narežite na kriške. Luk i papriku narežite na kriške veličine zalogaja. Sve nanižite na drvene štapiće, miješajući sastojke. Pecite 10-ak minuta na roštilju ili grill tiganju.
-
Preostale paprike operite, odrežite im vrh i očistite unutrašnjost od koštica. Stavite ih na roštilj i pecite dok im kožica ne pocrni. Sklonite sa vatre, zamotajte u najlonsku vrećicu i pustite da se ohlade.
-
Osim na roštilju, paprike možete peći i u pećnici na 200 stepeni ili na štednjaku na plinu (na otvorenoj vatri). Pečene paprike zamotajte u najlonsku vrećicu jer ćete ih lakše oguliti kad se ohlade.
-
Pečene paprike napunite feta sirom i vratite kratko na vatru, tek toliko da se sir rastopi. Narežite ih na manje dijelove, posolite, pokapajte maslinovim uljem i posipajte nasjeckanim peršinom.